Címlap szekcióblog
Hírek
Rövid hír 181 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. március 12. kedd, 09:50

Mindeneknek előtte pedig ne esküdjetek, atyámfiai, se az égre, se a földre, se semmi más esküvéssel. Hanem legyen a ti igenetek igen, és a nem nem; hogy kárhoztatás alá ne essetek. Szenved-é valaki köztetek? Imádkozzék. Öröme van-é valakinek? Dícséretet énekeljen.Beteg-é valaki köztetek? Hívja magához a gyülekezet véneit, és imádkozzanak felette, megkenvén őt olajjal az Úrnak nevében.

Szent Jakab levele 5,13 olvasása a weben >>

 
Rövid hír 180 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. március 12. kedd, 09:47

Így szól az Úr: Égyiptom gyűjtött kincse és Kús nyeresége és a nagy termetű Szabeusok hozzád mennek és tieid lesznek, téged követnek, békókban járnak, előtted leborulnak és hozzád könyörögnek: Csak közted van az Isten és nincsen több Isten! Bizony Te elrejtőzködő Isten vagy, Izráelnek Istene, szabadító! Szégyent vallanak és gyalázatot mind, egyetemben gyalázatban járnak a bálványok faragói;

Ésaiás könyve 45,15 olvasása a weben >>

 
Rövid hír 179 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. március 12. kedd, 09:47

És monda Absolon és Izráelnek minden férfia: Jobb az Arkeabeli Khúsainak tanácsa az Akhitófel tanácsánál. Az Úr parancsolta vala pedig, hogy az Akhitófel tanácsa elvettessék, mely jó vala, hogy veszedelmet hozzon az Úr Absolonra. Monda pedig Khúsai Sádók és Abjátár papoknak: Ilyen s ilyen tanácsot adott Akhitófel Absolonnak és Izráel véneinek; én pedig ilyen s ilyen tanácsot adtam. Azért sietve küldjetek el, és izenjétek meg Dávidnak ilyen szóval: Ne maradj ez éjjel a pusztának mezején, hanem inkább menj át, hogy valamiképen el ne nyelettessék a király és az egész nép, mely vele van.

Sámuel II. könyve 17,15 olvasása a weben >>

 
Rövid hír 178 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. március 12. kedd, 09:47

Megesküdt az Úr és meg nem másítja: Pap vagy te örökké Melkhisedek rendje szerint. Az Úr a te jobbod felől; megrontja az ő haragja napján a királyokat; Ítéletet tart a nemzetek között; telve lesz holttestekkel; összezúz messze földön minden főt.

Zsoltárok könyve 110,5 olvasása a weben >>

 
Rövid hír 177 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. március 12. kedd, 09:46

Hogyha nem szólván nem szól néki a férje egy naptól fogva más napig, akkor megerősíti minden fogadását, vagy minden kötelezését, a melyeket magára vett; megerősíti azokat, mert nem szól néki azon a napon, a melyen hallotta azt. Ha pedig azután teszi erőtelenekké azokat, minekutána hallotta vala: ő hordozza az ő bűnének terhét. Ezek azok a rendelések, a melyeket parancsolt az Úr Mózesnek, a férj és az ő felesége között, az atya és leánya között, mikor még fiatalságában az ő atyjának házában van.

Számok könyve 30,15 olvasása a weben >>

 
« ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó »

8. oldal / 49
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterma418
mod_vvisit_countertegnapi napon459
mod_vvisit_counterezen a héten4428
mod_vvisit_counterutolsó hét5151
mod_vvisit_countere hónapban15401
mod_vvisit_counterutolsó hónap10850
mod_vvisit_counterösszes nap763373

Időjárás